Mon - Fri : 09:00 - 18:00
office@filipov.bg
+359 2 980 33 99

Защо ние

Ние във ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ предлагаме на всеки един от нашите настоящи и бъдещи клиенти, интегрирано, всеобхватно и професионално обслужване като осигуряваме, индивидуален уникален подход, ориентиран към максимална резултатност, основан на качество, бързина, опит и конфиденциалност при изпълнение на поетите ангажименти.

Образуваната симбиоза между екип от професионалисти в областта на икономиката, финансите и правото със задълбочени познания и богат практически опит, съчетани с традицията и постигнатите резултати, са безспорно доказателство, че ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ предоставя на Вас, нашите клиенти, гарантирани първокласни и максимално ефективни професионални услуги.

Ние комуникираме честно и открито с нашите клиенти като им представяме нашата обективна, аргументирана професионална оценка за съответния проект, възможните рискове и степен на успеваемост, както и за причините за избрания от нас професионален подход.

В процеса на изпълнение на професионалните си ангажименти стриктно и последователно изпълняваме наложен модел на съгласуване и одобрение на различните нива на професионална компетентност и отговорност, което осигурява максимално ефективен професионален контрол и резултат.

При обслужването на нашите клиенти прилагаме доказано най-добрите европейски и световни практики, гаранция за което е имплементирането на стандарти ISO/IEC 27001:2013 и ISO 9001:2015.

ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ е определяна от авторитетни международни икономически списания като данъчно-правна консултантска кантора на годината от 2014 г. до настоящия момент и като водеща консултантска кантора в областта на счетоводството и данъчното облагане в България измежду редица водещи компании в бранша в страната.

ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ работи за развитието на професионалното общество, основавайки в съорганизация единствената по рода си ежегодна Национална експертна конференция по данъци; провеждане на ежегодни професионални обучения и участие чрез професионални публикации и разработки в специализираната професионална литература. Знанията и опитът си предаваме и чрез изнасяне на академични публични лекции и дискусии и преподаване във висши учебни заведения.

Активно участваме в развитието и работата на професионални организации, както и взаимодействаме и консултираме административните институции и публичните органи в страната.

Постигнатите резултати, удовлетвореността и признанието на нашите клиенти, сформираният екип, опитът, традициите, притежаваното ноу-хау и познания, ни дават обоснованото самочувствие и увереност, че ФИЛИПОВ И ПАРТНЬОРИ е един от лидерите в страната в областта на счетоводния, данъчния, правен и бизнес консултинг и обслужване.

Вижте нашата презентация тук.